vinkje

Snelle verzending

vinkje

Handzame en compacte gids

vinkje

Boordevol slimme tips en trucs

Betaalmethoden

Betaalmogelijkheden Algemeen

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop. Al onze transacties worden afgehandeld via Multisafepay.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op de Kinderkamer-schilderij.nl-website.

3. Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Kinderkamer-schilderij.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling ontvangen is, nemen wij uw order in behandeling en wordt gezorgd voor snelle verzending.

4. Eenmalige machtiging
Wij accepteren ook betalingen via eenmalige machtiging, deze worden afgehandeld via Multisafepay. Zodra uw betaling ontvangen is, nemen wij uw order in behandeling en wordt gezorgd voor snelle verzending.

www.seo-voor-dummies.nl is onderdeel van OOSEOO Internetmarketing

Bankgegevens:
RABO-Bank Amersfoort
Bankrekeninghouder: OOSEOO Internetmarketing
Plaats: Amersfoort
Bankrekeningnummer: 136495516
IBAN: NL07 RABO 0136 4955 16
Swift/BIC: RABONL2U

Problemen met betalen?
Wanneer u een aankoop heeft gedaan maar nog niet betaald heeft kunt u inloggen op de webwinkel. Na het inloggen komt u in 'mijn account'. In 'mijn account' krijgt u een overzicht met openstaande facturen. Achter iedere openstaande factuur staat 'nu betalen', wanneer u daar op klikt zult u in de veilige betaalomgeving van Multisafepay terecht komen en volgen verdere instructies op uw scherm.

Afhalen
Helaas kunt u de producten niet bij ons afhalen. Wij zijn een internetbedrijf en hebben geen faciliteiten om u op adquate wijze te kunnen ontvangen. Uw bestellingen worden per post na ontvangst van uw betaling binnen 3 werkdagen naar u toegezonden.