* Hoog scoren in de zoekresultaten van Google?

* Hoe trek je meer bezoekers aan?

* Slimme SEO tips voor mobiele websites?


Lees meer over deze onderwerpen in de kleine Seo voor Dummies

De kleine SEO voor Dummies is een handzame en comptacte gids met bruikbare tips voor iedereen die een eigen webshop heeft en daarmee meer bezoekers wil trekken. Je leert stap voor stap hoe je je website kun optimaliseren voor Google en op die manier meer bezoekers te trekken.

SEO voor Dummies wordt uitgegeven door


€8,95 SEO voor Dummies bestellen Bestel Uw exemplaar hier
" Je bent € 8,95 verwijderd van een vindbare website! "
- Mark Jansen
Neem vast een kijkje!
Verschenen titels van Mark Jansen
Linkbuilding
Google Marketing
Web Optimalisatie
E-Commerce

Internet Marketing

Zoekmachine Marketing

Meer Bezoekers

Over de auteur
Mark Jansen
Published Author

Mark zijn interesse in internetmarketing werd gewekt toen hij zijn ICT en internet kennis inzette bij o.a. IBM en Ballast Nedam. Hij heeft zich verdiept in de mogelijkheden van het internet en met name zoekmachines. Mark zag vele mogelijkheden voor bedrijven om hun producten en diensten op een vernieuwende en succesvolle wijze aan te bieden via het internet. Dit heeft geresulteerd in de start van zijn eigen bedrijf - OOSEOO Internetmarketing - in 2007. Inmiddels bedient het bedrijf een groot aantal klanten. Samen met zijn ervaren medewerkers levert hij SEO, SEA en Webdesign oplossingen aan een breed scala branches en bedrijven.

Mark is een autoriteit op het gebied van Search Engine Marketing. Uitgeverij Pearson Education heeft hem daarom benaderd om meerdere boeken over dit onderwerp te schrijven.

In 2008 publiceerde Pearson Education zijn eerste boek: Zoekmachinemarketing - Scoor hoog in Google en haal meer uit je website” In 2011 volgde "Google Marketing". In beide boeken beschrijft Mark in duidelijke taal welke stappen leiden tot betere vindbaarheid en conversie van websites en webshops. In 2012 heeft zijn uitgever hem gevraagd om in de populaire Dummies reeks "De Kleine SEO voor Dummies" te schrijven.

Naast het schrijven van boeken is Mark ook actief als interim internetmarketing consultant bij diverse bedrijven. Bent u op zoek naar goed en betrouwbaar advies als het gaat online marketing strategieën of heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van zijn boeken, dan nodigen wij u uit om deze vragen aan hem te stellen via info@ooseoo.com
Reviews
Het boek is heel erg up-to-date (uit 2013!), telt 159 pagina’s en heeft een handig formaat. Het boek neemt je in 13 hoofdstukken mee langs veel informatie, tips en technieken waarmee je direct aan het werk kan gaan met je eigen website... lees meer
- Curvacious.nl
Ik vond SEO voor Dummies een lekker leesbaar boekje met heldere uitleg over SEO. Normaal moet je altijd dikke boeken door waarin veel herhaling staat maar niet in dit boekje. Het is een pocket versie en to the point geschreven in normale taal met af en toe wat humor. Erg belangrijk voor stof die snel droog kan worden. Voor een paar euro wordt je snel veel wijzer over dit interessante onderwerp, wat mij betreft een aanrader!
- Gerjo van den Berg - Amersfoort
Websites, weblogs en webwinkels. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder ze. En als je er zelf geen hebt, hoor je er ook bijna niet meer bij. Maar talloze mensen hebben een weblog of website die niet gevonden wordt door de bekende zoekmachines en dat betekent dat ze veel potentiële bezoekers mislopen... lees meer
- Kristie Raaijmakers, leesfanaten.nl
Helder en Up to Date boek over zoekmachine optimalisatie. Als Internetmarketing specialist heb ik in de kleine SEO voor Dummies een aantal tips van de auteur Mark Jansen ontdekt waarvan ik zelf niet eens op de hoogte was... lees meer
- 'SeoExpert', Bol.com
Seo voor Dummies is een ideaal boekje als je wilt zorgen dat je website SEO geoptimaliseerd is. Het is makkelijk geschreven waardoor het voor een "leek" te begrijpen is. Kortom een boekje dat je moet hebben als je serieus bezig bent met je webshop en wilt dat hij gevonden wordt.
- Petra van Huisstede, Online Armbanden
Wilt u een grotere oplage ontvangen voor promotionele doeleinden?
Deze kunnen worden voorzien van uw eigen logo.
*Minimale oplage van 1000